Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információSüllyesztett víztükrű medence

   Süllyesztett víztükrű medence építése, felújítása

 
A saját úszómedence ma már nem tartozik az elérhetetlen álmok közé!A strandra sokat kell utazni, tömeg, piszok, zaj. Ha kényelemben, és a saját kertjében szeretne vízimádatának hódolni, ha el akarja kápráztatni barátait, szomszédait, de gazdaságos megoldást szeretne, akkor a süllyesztett víztükrű medence építését mindenképpen Önnek javasoljuk!

Ha eddig még csak tervezgette, akkor itt az ideje, hogy megkérdezze, hogy vajon ez Önnél hogyan képzelhető el? Mennyiből építhető gazdaságosan egy medence?
Milyen tennivalók vannak, mi a várható maximális eredmény?

  Önnek is jár, hogy már most nyáron a saját medencéjében úszhasson, hűsölhessen!

Miben más a süllyesztett víztükrű medence?

Ennek a tipusnak az esetében a víztükör a medence pereméhez képest kb. 10 cm-rel mélyebben van, amire azért van szükség, hogy a fürdőzők által kiszorított víz a medencén belül maradjon.

 A süllyesztett víztükrű medence előnyei:

  - egyszerűbb és gyorsabb kialakíthatóság
  - kedvezőbb ár
  - kedvezőbb fenntartás
  - higiénikus használat

 A süllyeszett víztükrű medence uszodatechnikája:

A vízforgató rendszer a medence méretétől függően az oldalfalba építhető szkimmerekből áll. A szkimmer feladata a vízbe kerülő, felszínen úszó szennyeződések (levelek, rovarok, stb.) szűrése, mielőtt még a medence aljára süllyednének. (Ha mégis lesüllyedne, az a medenceporszívóval lehet eltávolítani.) A szkimmer szűrőkosarába kerülnek a nagyobb szennyeződések. Ezután a szivattyú a homokszűrő berendezésen keresztül megtisztított vizet a szkimmerrel szemben lévő medencefalba épített befúvókon át juttatja vissza, így folyamatos vízkeringtetés érhető el.

 A süllyeszett víztükrű medence felújítása:

Rendszeres karban tartással higiénikusabb és gazdaságosabb működtetés érhető el. Átvizsgáljuk meglévő medencéjének gépészeti és burkolati részeit, és ahol kell, alkatrészek cseréjével, illetve a burkolat, burkolati fólia felújításával tesszük tökéletessé és zavartalanná medencéje működését.

 Kérjen minden kötelezettségtől mentes ingyenes helyszíni szaktanácsadást, árajánlatot a hely kiválasztásához és a süllyesztett víztükrű medence építéséhez!

     

Hívja gyakorlott szakembereinket, hogy minden nap élmény lehessen úszómedencéjében!

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre

Vissza a Medence típusokra 


Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép