Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információRólunk

Korrektség, szakmaiság, megbízhatóság!


A kerti medencék építése nagy döntés, ne kapkodja el. Ezen a téren is, mint szinte mindenhol, nagy a kivitelezői túlkínálat a piacon. A kerti medencék építésével foglalkozó vállalkozásokból csak úgy sugárzik a profizmus, de hogy valójában ki az, aki nem azt akarja ránk tukmálni, amihez ért, vagy ami neki a jó, hanem azt adja, ami az ügyfelének előnyös, az már más kérdés.

Eddigi ügyfeleink miért szavaztak bizalmat?

7 pontban összefoglalom, ami garantálja, hogy Ön is elégedett lesz:

 Kozsán Valentin
cégvezető
1. Ügyfeleimre nem tukmálok olyan dolgokat, amikre a későbbiekben felesleges pénzkidobás érzését kelti, viszont csak minőségi munkához adom a nevem.
 
2. Csak monolit betonszerkezetű kerti medencék építését vállalom, mivel a piacon található összes medencetípus közül ez bírja legjobban a magyarországi időjárási viszonyokat. A korszerű, monolit vasbeton technológiával egy örökéletű szerkezetet 20 cm vastagságú „betonteknőt” kap.

3. Kizárólag csak a legjobb minőségű Alkorplan fóliával való burkolást alkalmazom, mert évtizedek óta ez a legrugalmasabb anyag, amely leginkább ellenáll a kültéri időjárási viszonyoknak.
 
4. A kerti medencék építésekor rugalmas vagyok, mindenkihez tudok alkalmazkodni, a földgéphez, a mixer betonhoz és legfőképpen Önhöz, leendő medence tulajdonos. Számomra a határidő betartása szent és sérthetetlen. Csak úgy vállalok el munkát, ha tökéletesen és határidőre meg tudom csinálni.
 
5. Nincsen alvállalkozóm a kerti medencék építéséhez, minden egyes munkafázist én végzek el az embereimmel, külső szakember segítsége nélkül. Minden elvégzett munkáért én vállalom a felelősséget, nincs egymásra mutogatás. A kerti medencék kiásásától a feltöltésig ugyanaz a gárda van jelen. A terepszemlétől kezdve az átadásig felügyelem a munkát, ezzel tudom garantálni a minőségi munkavégzést.
 
6. A kerti medencék építése gördülékenyen zajlik: nem csinálok átjáróházat az Ön otthonából, nincsen agyon címkézett autóm, minden feltűnést nélkülözve végzem a munkám, és fontos számomra, hogy Ön elégedett kézfogással búcsúzzon tőlünk.
 
7. Átadás után sem hagyom magára a medence tulajdonosát, tanácsadásra bármikor elérhető vagyok, abban az esetben, ha nem veszem fel a telefont, visszahívom rövid időn belül.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést, és árajánlatot!»

vagy hívjon most: +36 30 937 72 67+36 30 937 72 67 Hírek kerti medencékről 


Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép