Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információMedencefedés

Bosszantja, ha a szeles, hűvös idő akadályozza az úszásban?

Függetlenítse magát medencefedéssel, hogy ne kelljen sóhajtozva néznie és számolgatnia a napokat, hogy mikor lesz végre jó idő a fürdéshez!
A polikarbonát medencefedés kültéren minden szempontból tökéletes választás: védelem, biztonság és a komfort.

A medencefedés előnyei:


Amennyiben úszómedencénk medencefedéssel rendelkezik, az nem csak a medencébe hulló levelek, száraztörekek ellen véd, de a nap sugarai által termelt hő megtartását segíti, valamint magas kupola elemei alatt a zavartalan fürdőzésről sem kell lemondanunk egy-egy hirtelen jött zápor esetén-, vagy az éjszaka beálltával.

Sőt, mindenki tudja, hogy nincs is jobb egy éjféli, pezsgő hangulatú, medencés partinál! Ugye igazunk van?Esztétikus és elegáns minden medencetípushoz!

Védelmet nyújt

A medencefedés a vizet és az uszodatechnikát, az egész medencét kosárszerűen beborítja.
Hatékonyan véd a vízbe hulló szennyeződésektől, bent tartja a meleget, ellenálló jégveréssel, hó- és szélnyomással szemben is. Védi az úszókat a kíváncsi tekintetek elől is.

Biztonságos

A polikarbonát medencefedés kulccsal zárható, így megakadályozhatja, hogy illetéktelenek fürödjenek. Abban is segít, hogy kisgyerek, macska, kutya, madarak ne jussanak a víz közelébe, hiszen beleeshet és megfulladhat, ha nem figyelünk oda.
Előzzük meg a baleseteket!

Komfortos használat egész évben

Medencefedéssel az úszás, a fürdés egy fedett és tiszta térben történik, de mégis közel a természethez, a kerthez. Az év nagy részében fűtés nélkül is élvezheti saját medencéjét. Ha fűtést is szereltet bele, akkor semmi sem akadályozza a mindennapos úszásban! A kültéri medence polikarbonát fedéssel, fűtés nélkül is az év 6-8 hónapjában, fűtéssel pedig egész évben használható.

Elegáns és szép megoldás egy polikarbonát medencefedés

Kosárszerűen beborítja a medencét akár előtérrel, akár csak alig domborodva a medence szélétől kezdődően. Olyan is lehet, mint egy üvegház, vagy egy szép kis kupola. Színében és fazonjában szervesen illeszkedik a házhoz, a környezethez. A háztól akár egy kis fedett folyosó is kialakítható, melyben, köpenyben is át tud menni és ahol áttelelnek növényei is.

Miből készül a szilárd medencefedés?

Porfestett időjárásálló alumínium profilokból kialakított egyedi rögzített vázszerkezet a medencefedés alapja. Az ajtók és a mozgó alkatrészek különleges sínekkel gördülnek.
Az üregkamrás polikarbonát a tömör polikarbonáttal szemben sokkal merevebb, jobb hőszigetelő és könnyebb. A lemezek UV védelemmel sokkal hosszabb élettartamúak.


Fedesse le velünk medencéjét! Szakembereink számos variációból segítenek a legjobban Önhöz illő medencefedési módot megtalálni!

    

Kérjen információt, ingyenes helyszíni felméréssel megnézzük, hogyan okozhat az Ön medencéje is egész évben zavartalan úszást, szórakozást!

Hívja most: +36 30 937 72 67+36 30 937 72 67
 vagy írjon
ajánlatkérésünkre

 

Vissza a Medence takarásra 


Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép