Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információMedence téliesítés

Ne sikálással, bosszankodással kezdje a következő szezont,


hanem ismét a medence megépítésének az első pillanatai, örömei árasszák el az egész családot!

A medence téliesítés igen fontos a szerkezet, a burkolat valamint a gépészeti berendezés megóvása céljából.Szakszerű téliesítéssel tudjuk csak biztosítani, hogy az Ön medencéje az évek múlásával se veszítse el varázsát, szépségét, illetve, ami talán még fontosabb, ezáltal megnövelheti medencéje élettartamát is.

Télen a medence körüli talaj megfagyhat, ezáltal nagyobb nyomást gyakorolhat a medence falára. Azonban Ön a medence esetleges szerkezeti károsodását megelőzheti azzal, hogy medencéje télen is vízzel telített marad, így az jobban ellenáll a külső nyomásnak.

Medence téliesítés folyamata:

- Ősszel téliesítő folyadék kerül a medence vizébe, mely csökkenti a vízkőkiválási folyamatot és megakadályozza az algák szaporodását, ezzel is megkönnyítve a tavaszi takarítást.
- A vízforgató berendezések víztelenítését követően azok fagymentes helyen tárolhatóak.
- Mivel télen a vízfelszín kb.20-30cm vastagságban befagy, a medence falaira a belülről ható nyomást vízbe merülő fagytestekkel szükséges elnyelni, melyek a jég nyomását teljes keresztmetszetükben felveszik.
- Végül a medence felszínét speciális téli fagyálló fóliával kell fedni, amely tökéletesen lezárja a medencét.
A fürdőszezon kezdete előtt a fedőfóliát eltávolítjuk, miután felszínéről a csapadékot és szennyeződéseket is eltávolítottuk. Ezt követően a beüzemelés során megfelelő vegyszeradagolással megkezdjük a szűrés-vízforgatást.

Amennyiben medencéje használata során következetesen betartja az évszakonként elvégzendő egyszerű használati előírásokat, feleslegessé vélik a víz gyakori és költséges cseréje is, elegendővé válik a vízcserét 3-4 évente elvégezni.

Medence téliesítéssel összefüggő bármilyen kérdésével keressen minket bátran, készséggel állunk rendelkezésére!
 
Teleltesse át medencéjét szakszerűen!

Hívja gyakorlott szakembereinket, hogy jövőre is minden nap élmény lehessen úszómedencéjében!

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkreKerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép