Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információMedence takaró fólia

Medence takaró fólia

Védje medencéjét takaró fóliával, amikor nem használja! A vízfelszín tisztasága, a víz minősége, és így a fürdési élmény is jobb, ha gondosan letakart, karban tartott a medencéje. Úszómedence takaró fóliával nem csak a higiéniai szabályokat, hanem a biztonságot és a költségtakarékosságot is szolgálja!


Nyári medence takaró fólia kül- és beltéri medencéhez


Nyáron a takarófólia előnye, hogy kevesebbet kell takarítani az úszómedencét, mivel védjük a belehulló levelektől, belefulladó bogaraktól és a szél által belehordott egyéb szennyeződésektől. Sokkal egyszerűbb a takarófóliát feltenni, levenni, ami 1-2 perc csupán, mint félórát halászgatni és porszívózni a szemetet, mielőtt gusztusosan elkezdhetnénk úszni.
Biztonsági szempontból, a biztonsági takarófólia a megfelelő, megakadályozható az állatok és a kisgyerekek véletlenszerű vízbe esése.

Miért gazdaságos nyáron a medencetakaró fólia?

A medencetakaró fólia igazodik az úszómedence felszínéhez és víz felszínén úszik. Létezik a buborékfóliás megoldás, amikor a fólia csökkenti a párolgást és ezzel az úszómedence vízveszteségét, valamint a napközben felmelegedett víz lassabban hűl ki az éjszaka folyamán.
 
A szolár medencetakaró fóliával ingyen meleghez jutunk a napsugarak által.
 
Az úszómedence vize könnyebben melegszik fel magasabb hőmérsékletre és kevésbé fog kihűlni az éjszaka folyamán. Már az első reggeli napsugarak melegíteni kezdik a medencénket, hogy mire elkezdenénk úszni, pont megfelelő legyen a vízhőmérséklet. Borúsabb napokon a kevéske napfényt is megfogja, hogy ne hűljön át túlságosan az úszómedencénk vize.

Az átlagos buborékfóliához képest az un. Solar fóliatakaró teherbíróbb, erősebb, valamint ellenállóbb a nap káros UV sugárzásával szemben. Ezzel sokat spórolhatunk az energián, illetve a szolár medencetakaró fólia használata környezetbarát megoldás az elektromos fűtéssel szemben.

Téli medence takaró fólia kültérre

A téli medencetakaró fólia télálló, többnyire polietilén anyagból készül, amit a medencére terítünk, és a széléhez rögzítjük. Védi a medence szépségét és állagát a fagyok, a téli időjárás viszontagságaival szemben. Használaton kívül a medence állagmegóvását, károsodások, szennyeződések elkerülését szolgálja, ha letakarjuk fóliával.


Mit spórolhat meg a téli a medencetakaró fóliával?

Megőrizhetjük téli medencetakaró fóliával a tiszta vizet a következő szezonig, így a vízdíj is sokkal kevesebb lesz. Egyszerűbbé, könnyebbé tehetjük az úszómedence tavaszi üzembe helyezését. A folyamatosan feltöltés alatt tartott úszómedence szilárdsága az évek múlásával jobban megmarad, így a későbbi karban tartási, felújítási munkák is egyszerűbbek és olcsóbbak lehetnek mint azoknál, akik nem használnak medencetakaró fóliát.

 

A téli medencetakaró fólia sokkal rendezettebb látványt nyúlt, mint az üres takaratlan medencében összegyűlő levelek és szemét.


Hívja medencetakarásban jártas szakembereinket, mondja be a medence méretét és kérjen ajánlatot fóliatakarásra. 

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon
ajánlatkérésünkre

 


Vissza a Medence takarásra 

Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép