Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információMedence porszívó

Medence porszívó

Kültéri medencék esetén a leggondosabb vízforgatásos, szűrés esetén is leülepedhetnek az úszómedence alján olyan szennyeződések (pl. homokszemek, levelek, de az alga- vagy vízkőképződés is), melyeknek eltávolítása időnként szükséges.

Roppant kellemetlen és egyáltalán nem higiénikus a lábakon behordott szennyeződések, beleesett, beledobált kavicsok, szemetek között úszni, lépkedni. A víz alól csak speciális medenceporszívóval lehet ezeket a szennyeződéseket eltávolítani.

A medenceporszívóknak három fő típusa van:

1. Kézi medence porszívó

Ez a legegyszerűbb megoldás, ami egy kihúzható nyélből áll a végén egy porszívófejjel, amit a vízforgatónk megfelelő pontjára kapcsolva máris dolgozhatunk vele. A felszívott piszok és víz belekerül a vízforgatóba, megtisztul és visszaáramlik a medencébe. A szűrőberendezést ilyen kézi medenceporszívózás után nem árt kiöblíteni, hiszen eldugulhat.
A kézi medenceporszívó kisebb medencék esetén jelent csak kényelmes megoldást, illetve nagyobb medencék esetén kiegészítő eszköze a medencetakarításnak. Ha nincs szükség teljes medenceporszívózásra, akkor a bekerült szennyeződést egyszerűen egy nyeles hálóval is kihalászhatjuk.

2. Automata mechanikus vezérlésű medenceporszívó

amit az úszómedence vízforgatója működtet, és programvezérlése biztosítja, hogy bejárja a medence aljzatát bármely más eszköz segítsége nélkül. A vízforgató által mozgatott víz hajtja, így végigmegy az úszómedence alján és kissé az oldalain is. Mivel nem pontosan mozog, így előfordul, hogy egyes területeket kihagy, így a tökéletes tisztaság eléréséhez kézi medenceporszívó használata is kellhet. Egyedi, különleges alaprajzú medencék esetében nem tökéletes megoldás. Sokkal kényelmesebbek az előzőnél, de százszázalékos eredményt nem lehet velük elérni: lépcsőknél, sarkoknál, zugokban, vagy az élek mentén szükség van kézi medencetakarításra is.

3. Robot medenceporszívó

Ez típusától és programozhatóságától függően az aljzatot és az oldalfalakat, lépcsőket, létrákat képes megtisztítani egészen a víz szintjéig. A készülék haladását és elfordulását hernyótalp biztosítja és gumi keféinek köszönhetően igen alapos tisztítást végez. A robot medenceporszívóba betáplálható az úszómedence mérete, az aljzat és az oldalfalak burkolatának típusa, a tisztítás ideje, programja, és még sok más, amivel aztán Önnek már nem is kell törődnie!

A robot medenceporszívó tökéletes függetlenséget és komfortot jelent a medencetakarításban.

Tovább a medencetisztító robotporszívókig >>>

Gondolja meg, mennyit jelent Ön számára a kényelem!

Medenceporszívózással, takarítással akarja tölteni a napot, vagy úszással? A robot medenceporszívó a legnagyobb kényelem, amit csak egy medencetulajdonos el tud képzelni!

A megfelelő medenceporszívó használatához és kiválasztásához kérje szakembereink tanácsát!

Hívja most: +36 30 937 72 67+36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkreVissza a Medence gépészetre 

Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép