Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információMedence fóliázás

A medence fóliázás sokkal olcsóbb, mint a hagyományos burkolatok és látványosan szebb is lehet!


A medence fóliázás sokkal kellemesebbé és szebbé teszi medencéjét a hagyományos beton, vagy csempés burkolat helyett. Nincs rideg kő, fürdés közben teste a sima fóliaburkolathoz ér.
Ha most új medence építésen gondolkodik vagy a meglévő medencéjét újíttatná fel, válasszon színes, mintás fóliát burkolatnak! Ezzel egyrészt egy modern, minőségi vízzáró réteget biztosíthat, másrészt pedig kifejezheti saját stílusát
Az esetleg szükséges fóliacsere egyszerűen, gyorsan, különösebb bontás nélkül kivitelezhető.
 

Sokkal gyorsabban igazíthatja ízléséhez az úszómedencéjét, mint gondolná és sokkal kevesebb építéssel, bontással jár, mintha a régebbi megoldásokat választja.
Az egyszínű, vagy mintás medence fóliázás élénk, vagy elegáns színekben szinte minden medencét újjávarázsol, sokkal látványosabbá tesz!


A fóliás úszómedence a leggyorsabban kivitelezhető és legkedvezőbb áru medence típus, emiatt már nemcsak külföldön, Magyarországon is mind többen válasszák.
A fóliázás során használt anyag PVC alapú, UV sugárzással szemben ellenálló burkolat, ami a vízzárást és egyben az úszómedence belsejének színét biztosítja. Az úszómedence látványát elsősorban a fóliázás színe és mintája befolyásolja.
 
A medence fóliázás menete:
1. vízszintes és függőleges felületekre 3 mm vastag rothadásmentes geotextilia,
2. A peremre különböző szélességű fóliabádog kerül.
3. A geotextiliát és a fóliát a helyszínen kiszabják és hegesztik.
4. A lépcsőkre és a fokozottan csúszós felületekre csúszásmentes fólia kerül.
5. A hegesztést követően 5 -10 cm víz betöltése után, a faláttörések (befúvók, padlóösszefolyó, lámpák, ellenáramoltató, nyakzuhany, szkimmer, stb.) kivágásával, tömítésével és felszerelésével végződik az úszómedence fóliázás folyamata.


Medence fóliázás – medencefelújítás

Itt az alkalom, hogy meglévő medencéjét átvizsgáltassa, felújíttassa! Régi, jó állapotban levő, de napszítta, töredezett csempéjű medencéjét 2-3 nap alatt újjávarázsoljuk, senki meg nem mondja, hogy nem vadonatúj!
Mesés dekorációkkal elbűvölő és modern medencét kaphat, egy igazi házi wellnesst!

Nincs betonozás, vakolás, fugázás, por és zaj, csak egy szép, sima fóliabélés, amit Ön választ ki. A fóliát az úszómedence peremén rögzítjük, a helyén maga a víz nyomása tartja, így sokkal szilárdabb, mint bármi más. Ugye, hogy egyszerűen hangzik?

Kérjen ajánlatot úszómedence fóliázásra, válasszon dekort, és fogadja az elismerő pillantásokat.
Kevesebből, mint gondolná! Várjuk telefonhívását:

Hívja most: +36 30 937 72 67+36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


 Medence fólia 


Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép