Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információKültéri medence

Medence építésén gondolkodik, de még nem tudja, hogy milyen úszómedence típus lenne Önnek a legmegfelelőbb?


Úszni szeretne hosszú karcsapásokkal, sportolni, vagy a megmártózás élménye vonzza, hogy forró nyári napokon a saját kertjében zavartalanul hűsölhessen?

A kert ékköve egy kültéri medence, melyben úszni, fürödni lehet. mind magánházaknál, mind panziók számára vonzó és elegáns megoldás.
A medence építését azonban csak gyakorlott szakemberek tudják olyan minőségben elvégezni, hogy hosszú éveken át zavartalanul öröme teljen benne.

  Zavarja, ha mások nézik, mikor úszni szeretne, zajonganak, bámulnak, akadályozzák a ki és a beszállásban?

Ezzel többet nem kell törődnie, ha saját úszómedencéje van!

A saját medence megvéd a közös uszodákban összeszedhető fertőzésektől, idegen pillantásoktól. Sokan azért nem mennek uszodába, mert félnek szemük, lábuk, intim részeik makacs megfertőződésétől.

Ezentúl zavartalanul élvezheti a vizet!


 Milyen kültéri medencét válasszak?

 A kültéri medence fóliaburkolattal, akár feszített víztükörrel is megépíthető. A kerti medence lehet süllyesztett víztükrű, ilyenkor a víz nem tölti meg teljesen a medencét és a vízforgató rendszer a szerkezet oldalfalába van építve.
 A feszített víztükör esetében a víz szintje a medence pereméig ér. Ez különböző uszodatechnikai, gépészeti megoldásokat jelent.
 A kültéri úszómedence burkolata fóliázással is megépíthető. A burkolt kerti medence többnyire (a beltéri úszómedencével megegyező módon) monolit vasbeton VSV szerkezettel készül. Egyedi méretű és formájú kültéri medence építését is vállaljuk: vége az egysíkú csak szögletes formáknak. Követheti akár az épület, vagy a kert vonalát is.

 
   Élményelemek kültéri medencékhez:
  • vízi masszázshoz vízköpő
  • nyakzuhany
  • vízfüggöny
 
Medencevilágítás az éjszakai fürdéshez!
Egyedi szabályozható külső és víz alatti megvilágítási rendszerek, hangulatvilágítás is rendelhető.
Kényelem a használatban: motoros fedés, automata vegyszeradagolás
 

Tömör vasbeton medence építés

 
Magyarországon egyedülálló technológiával a német VSV cég által gyártott zsalurendszerrel épített medence szerkezetének bemutatása belső sarok lépcsővel


     
     
     

 Kérje most felmérésünket, hogy már az idén saját kültéri medencéjét élvezhesse!

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Vissza a Medence típusokra 


Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép