Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információHírek

Kerti medencékkel kapcsolatos hírek


Egy csodálatos kerti medence mindenkinek megdobogtatja a szívét,
semmi máshoz nem fogható az az élmény, hogy a saját otthonában nyaralójában fürödhet. Azonban, hogy az élmény valóban felhőtlen lehessen, szakszerűen kell kivitelezni. Akár már télen ellehet kezdeni a tervezést.A kerti medence építését már akkor meglehet kezdeni, amikor nem fagyott a talaj, a gödör kiásását, a vasbeton zsaluzást szintén.
Fedett kerti medencét szeretnénk vagy nyitottat?

A medencefedésnek a kerti medencéknél nagy előnye, hogy nem függ a fürdés az időjárástól, akár hűvösebb, borult időben is úszhatunk benne. Tisztább marad a vize, nem hordja tele a szél. Ha kicsi gyerek van a háznál, a fedett medence biztonságosabb, ellenőrízhető a használata, kevesebb a balesetveszély.

     Többet lehet használni, ha fedett a medence

A kerti medencénk használata fedéssel több héttel, hónappal kitolódik, így ha nem a nyaralónkba tervezzük, akkor ideális, már az elejétől így tervezni. Ha épp átépítés, vagy építkezés előtt vagyunk, akkor a tervekbe ezt az elejétől számoljuk bele, egyeztessünk az építésszel, és ezzel együtt a medenceépítővel is. A nyitott medence ára viszonylag alacsonyabb, ezért egy évben csak 3-4 hónapig használható.

Szánjunk tehát időt a kerti medencénk megtervezésére, legjobb, ha akár már hónapokkal előbb, télen megbeszéljük, megtervezzük, hogy mit, hová, hogyan építtessünk.


Az időben gondoskodóknak van még egy előnyük

A kerti medence építése a legtöbb embernek akkor jut eszébe, amikor jön a nyár, a jó idő, lehet kimenni napozni és hirtelen megszületik az ötlet, hogy idén már végre a saját házi uszodájában élvezhesse a pihenést. Aki azonban idejében lép, az sokkal jobban jár: a télen, kora tavasszal akár jobb árakon juthat egyes anyagokhoz, illetve előre le tudja kötni a kerti medence-építő kapacitást, így minden tekintetben jobban tud tervezni, garantáltan a jó idő beköszöntével elkészül a várva-várt medencéje és környéke.

 
A kerti medence építését sokan egy házfelújítással, vagy egy átépítéssel kötik egybe:

igazuk van, ha már egyszer nekilátnak, érdemes egyben megvalósítani a terveket, és nem mindegy, hogy anyagilag is, gépészetileg is talán ekkor lehet a leggazdaságosabban kalkulálni.


Nyári örömök a saját kerti medencében

A saját kerti medence nyaranta a legélvezetesebb. Még tart a tél, de már Ön is a nyári programjait tervezi? Gondoljon az utazáson kívül arra is, hogy az év többi részében is kellemesen érezze magát, ne csak 1-2 hétig.
A jó ízlés életforma: egy ízlésesen kialakított terasz, néhány nyugágy, egy úszó-, vagy masszázsmedence, és máris olyan közeget teremtettünk ahol családunkkal és barátainkkal szinte egész nyáron kényelemben és a természettel tökéletes harmóniában élvezhetjük a pihenést.

Saját medence a kertjébe - kell ennél több

Felejtse el a zsúfolt strandokat, a tömeget, a zajt… Diszkrét, otthoni medencéjébe csak az mehet be, akit Ön szívesen lát. Sőt, bármikor fürödhet, nem kell nyitvatartási idővel számolnia, vagy eltűrnie mások zaját, idegesítő szokásait.

A legjobb, ha kerti medence építés előtt idejében kérdezi meg szakembereink véleményét!

Kérdezzen tőlünk, tapasztalt medenceépítő cégtől!


Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre

 

 Munkáinkból 


Kerti medence MedencefedésAjánlatkérés RólunkBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép